De Maasdijk 2018 – 2022

De Maasdijk is de opvolger van de Maasdijk-marathon die sinds 2010 jaarlijks in de gemeente Oss wordt georganiseerd. Met twee wandeldagen, een triatlon, hardloop, skeeler en step-wedstrijden is De Maasdijk het grootste sportevenement van Oss. In 2019 telde De Maasdijk 2.000 deelnemers die het evenement waardeerden met 4,37 op een schaal van 1 tot 5. In 2020 werd het evenement geannuleerd en in 2021 slechts deels georganiseerd. Wel werd in 2021 met een succesvolle Maasdijk Winterrun een tweede evenement aan het aanbod  van De Maasdijk toegevoegd.

VDH Evenementen mag mede vorm geven aan de ambitie om het evenement in de volgende jaren verder te laten groeien. In opdracht van het bestuur van de Stichting Sportevenementen Oss verzorgt VDH Evenementen met een klein team van freelancers en stagiaires het projectmanagement van De Maasdijk.